2012. március 6., kedd

Újabb házkutatás fasizmus vádjával!

Foto montázs: DT Art Gallery
Világrekord készül! 2012.02.29. Orbán ismét házkutatást követett el a Legfőbb Roma Jogvédő Keresztyén Újságírók ellen fasizmus vádjával! Orbán rendőrmaffiája további házkutatás-sorozatot és megfélemlítő terrort jelentett be A HÍRHÁTTÉR Keresztyén jogvédői ellen! 

(NEMZETKÖZI SUPER FELJELENTÉS!) 
eredeti helyen publikálva 2012.03.01 hirhatter.org 


 

 Eme romagyilkossági Filmünkben olvashatók alapján tettünk ismét FELJELENTÉST Orbán Viktor és bűnszervezeti, nemzetközi bűnbandája (pénzelői és pártfogói) ellen. Válaszul Orbán ismét fasizmus vádjával rendelt el ellenünk házkutatást.

[Elküldve Budapest összes rendőrkapitányságának, rengeteg magyar és külföldi igazságügyi szervnek, vezető nemzetközi nyomozószerveknek, miniszterelnököknek, számos külföldi diplomáciai képviseletnek, több tucat országgyűlési képviselőnek, médiumok tömegeinek, belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatoknak stb. Gyakorlatunknak megfelelően eme CSÚCS FELJELENTÉSÜNKET is elküldtük Orbán Viktor címeire, miniszterelnök-helyettese, pártja, hír tv-je, országgyűlési himpellér, bűnöző és nyíltan terrorista, közpénzeken élősködő parazita, munkakerülő képviselői címeinek tömegeire! MINDHALÁLIG AZ ORBÁNI FASIZMUS ELLEN A JÉZUS KRISZTUS NEVÉBEN! A JÉZUS KRISZTUS NEVÉBEN, MINDHALÁLIG!]
FELHÍVJUK a külföldi kormányzatokat és titkosszolgálatokat az Orbán Viktor vezette szervezett bűnözés elleni azonnali, hatékony fellépésre, a Magyarországnak juttatott Európai Uniós és más külföldi pénzek azonnali visszavonására, Orbán Viktor és fasiszta, romagyilkos és Keresztényüldöző és Újságíróüldöző körei külföldre helyezett vagyonainak teljes befagyasztására, Orbán Viktor ás bűntársai elleni nemzetközi nyomozóhatósági vizsgálatok megindítására, valamint Orbán Viktor és tömeggyilkos, nyíltan terrorista bűnözőik ellen a nemzetközi elfogatóparancs kiadására!
ALÁBBI LEVELÜNK ISMÉTELT ÉS MINDHALÁLIG FOLYTATÓLAGOS FELJELENTÉS Orbán Viktor magyarországi miniszterelnök, Pintér Sándor polgári titkosszolgálati és belügyminiszter, Hende Csaba, a soke ezer FELJELENTÉSÜNKET 100%-ban lenyelt katonai titkosszolgálati (cigányok elleni sorozatgyilkos) és "hondvédelmi" miniszter, Tóth Tamás (budapesti rendőrkapitány, Orbán Viktor személyi végrehajtója, Pintér Sándor bűntársa és többek közt a hajógyári szigeti kábítószer- és gyermekszerv-, valamint felnőtti szervkereskedelem keresztapja és biztosítója, és a tolnai utcai, 8. kerületi rendőrmaffia ellen!
Soós József - Titán
ÚJ HÁZKUTATÁS FASIZMUS VÁDJÁVAL!

A Keresztyén Tényfeltáró HÍRHÁTTÉR-Munkatárs Soós József Úrnál, a rendőrbűnözés és Orbán Viktor bűntettei és gyilkosságai ellen tett Feljelentései százaira öngyilkos válaszul Orbán Viktor fasizmus vádjával ismét házkutatást rendelt el. Tehát a világsajtóban a média elleni üldözéseiről és fasiszta, cigánygyűlölő intézkedéseiről hírhedt, a világsajtóban egyre több helyen kóros elmeállapotúnak deklarált szkizofréniás despota Orbán Viktor. A fegyházas rendőrbűnözők bűnszervezetben (azaz a büntetési tétel ellenük a duplája lesz!) Orbán Viktor elmebeteg, perlekedési tébolyban szenvedő miniszterelnök ábrázatát mutogatták a Roma Jogvédő Keresztyén Újságíró Soós József Úrnak, hogy azon horogkereszt van.
Az orbán-pintéri, a pedofil pintér prosztatarákjáról hírhedt rendőrmaffia határozottan elmebeteg állítása szerint A HÍRHÁTTÉR a fasizmus terjesztése céljából mutatta be Orbán Viktor fasiszta pofáját horogkereszttel. Ha A HÍRHÁTTÉR Orbán Viktor szellemi és morális minőségének szemléltetése, vagy a jelenkor eseményeinek ábrázolása céljából adta volna tovább horogkereszttel látható, megbélyegzett és elpecsételt elmebeteg Orbán Viktort, akkor az törvényes lenne, ahogy a világ minden részén horogkereszttel ábrázolják azon politikusokat, akiknek intézkedései az Adolf Hitler által vezetett fasizmusra emlékeztetnek.

Ellenben - állítja az orbáni rendőrmaffia - A HÍRHÁTTÉR Keresztyén antifasisztái fasiszták, és ezért követik el a felségsértés bűntettét az elmebeteg mini szterelnök, Orbán Viktor szuicid despota ellen.

A FORRÁS körülbelül két napja értesített minket arról, hogy mi a véleményünk, ha az orbáni és külföldi elmebeteg fasiszta libanoni és más júdásbandáik miatt - politikai gyilkosság elől menekülvén - külföldről folytatnánk a tömeggyilkos, Eleve Bukásra Előkészített rendszer elleni, Sikerre Ítélt VILÁGTÖRTÉNELMI TÉNYLELEPLEZÉSEKET.

Az első belsős információink szerint pedig Orbán Viktor libanoni terrorista bukásai után a tegnap, a fasiszta hamis vádak elleni ÚJ FELJELENTÉSÜNKRE kezdeményezett Orbán Viktor azonnali házkutatást és fegyveres terrort, melyben olyan súlyos bizonyítékokkal szolgáltunk Tóth Tamás budapesti rendőrkapitány (Orbán Viktor embere), továbbá olyan súlyos bizonyítékokkal szolgáltunk az ellenünk fellépett 8. kerületi, tolnai utcai rendőrmaffia ellen (kezdeményezve az ellenük végrehajtandó azonnali házkutatásokat és előzetes letartóztatásokat), hogy az elmebeteg pszichopata bűnöző szuicid horda az antiszociális, következetlen bűnöző alkatú pszichopaták szokásos reakciójával reagáltak:
a pánikhatás következtében a közérdekű bejelentők mindegyike ellen bűnszervezetben indítottak szervezett fegyveres terrorüldözéseket, ránézésre fegyházasan és bűnszervezetben bukott hamis vádjaik alapján azonnal házkutatást hajtottak végre, továbbá kiterjedt házkutatási sorozatot és megfélemlítő terrort jelentettek be! A Film, amit a tegnapi, pánikot kiváltott FELJELENTÉSÜNKHÖZ csatoltunk, azzal, hogy az abban írottak alapján Orbán Viktor rendőrbűnbandái ellen azonnali házkutatásokat és előzetes letartóztatásokat kezdeményezünk, az alábbiakban ismét csatoljuk, és az abban írottak alapján FELJELENTÉST TESZÜNK!

Klikk a filmre
A tegnapi FELJELENTÉSÜNK - melyet a világ titkosszolgálatainak és diplomáciai szervezeteinek is elküldtünk, ahogy eme FELJELENTÉSÜNKET is elküldtük - itt, alább olvasható!:


dátum:      2012. február 28. 4:22
tárgy:    FELJELENTÉS! Kop-Kop (A Halál napján, Velünk)

A Filmdokumentumban olvashatók alapján FELJELENTÉST teszünk Tóth Tamás budapesti rendőrfőkapitány, a budapesti, tolnai utcai rendőrmaffia és további tettesek ellen A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA ellen még agymetszett elmebetegek számára is ránézésre látható hamis vádak alapján elkövetett házkutatás miatt, életvédelmi rendezvényekről történt ismételt elhurcolások és további, halomnyi folytatólagos, szintén sérelmünkre elkövetett orbán viktori fasiszta bűncselekmények miatt.

Kérjük az elkövetők elleni házkutatásokat, elhurcolásokat, előzetes letartóztatásokat, sürgős elmeorvosi vizsgálatukat és kényszergyógy-kezelésük haladéktalan megkezdését, mivel csakis súlyosan beteg ember jut a nácizmus állandó taposásából, és a fasiszta bűnözők százával történő FELJELENTÉSÉBŐL arra a következtetésre, hogy tehát az antifasiszta FELJELENTŐK fasiszták, a fasiszta bűnözők pedig - amik évek óta ömlesztik a youtube terrorista portálon, hogy ki kell irtani a zsidókat, a cigányokat és az Echelon-Tanúkat, azok pedig - ártatlanok, ezért Tóth Tamás, Pintér Sándor, Hende Csaba és Orbán Viktor - a nemzetközi terrorista banda - köztörvényes védelmére szorulnak.

FELJELENTŐK:
Molnár F. Árpád,
Domján Tibor,
Soós József
és a fasizmus hamis vádjával - Orbán Viktor nem titkolt kezdeményezésére - Betiltott HÍRHÁTTÉR további, szintén Keresztyén és antifasiszta Roma Jogvédői, Újságírói, Emberjogvédői és Echelon-Tényfeltárói.



Az Isten áldásával, a Jézus Krisztusnak nevében!

Nincsenek megjegyzések: