2011. október 28., péntek

Haarp és Echelon - amiről az egész világ tud, csak a magyarok nem értik...

Bizonyára vannak akik talán túl merésznek gondolják, a cím kijelentését, azonban sokkal sokkal merészebbek azok, akik igyekeznek tudomást sem venni róla! Nemhogy tíz emberből kilenc, hanem százból kilencvenkilenc teljesen immunis a témára, annak ellenére, hogy a téma főszereplője valójában százból száz emberre van  hatással! 

Ugyan nem vagyunk vele beljebb a végeredmény tekintetében, de még mindig jobb immunisnak vagy süketnek lenni rá mint szembeszállni vele, mert sajnos ez is előfordul, de még az előbbieknél lehet némi remény, az utóbbinál egészen biztos a pusztulás! A süketséget természetesen ugyanaz a mesterséges ráhatás okozza, mint azokat a támadásokat amelyeket különböző egyének, csoportok, stb. indítanak a feltárások és feltárók ellen! Az aktivitás kiváltásához elég számukra kiejteni, vagy leírni az Echelon szót.. és azonnal bezár az elme, vagy elindul az őrjöngés...

Több mint ötszáz ismerős a facebook-on, közel 100 cikk megjelenésére több mint 20.000 oldal letöltésre itt a Leleplezőn, mára közel 150 videó tizen-párezer megtekintése a YOUTUBE-os megosztómon alig néhány véleményt csalt ki az emberekből. De nagyobb léptéket szemlélve, a HÍRHÁTTÉR Multimédia több milliós oldalletöltése, szinte a létező összes  videómegosztón regisztrált több száz feltöltött filmjének több millió megtekintése ellenére, a négy év alatt több ezer bűnügyi feljelentés, esetenként több száz hivatalos helyre való szétküldése ellenére is akkora csend, mint egy temetőben.. (és nem halloween-kor).

Magyarország úgymond közjogi méltóságai, legfőbb politikusai, a média és más területek milliárdosai, bírói, ügyészei, rendőrei és még sokan mások, akik egységszándékban vesznek részt az ország kirablásában, lealjasításában és tönkretételében, éveken keresztül történő sokszor nyomdafestéket nem tűrő (de valójában még így is szerény) kifejezésekkel való illetése, bűneik nyilvános felemlegetése - tehát mindezen személyek vagy szervezetek nyilvános megvádolásával kapcsolatban, SEMMILYEN LÁTHATÓ ELLENINTÉZKEDÉST, (a titkos hatósági üldözéseken és fenyegetéseken kívül) SEMMILYEN ELJÁRÁST, SZEMÉLYISÉGI VAGY BECSÜLETSÉRTÉSI PERT NEM FOLYTATTAK LE!


Nos  ez egy intelligens, vagy inkább egy objektív embernél már több kell legyen mint gyanús, de a mátrix felfogásához szükséges fogékonyság - mint ahogy egyébként minden - fentről adatik! Hiába szeretném, hogy az emberek megértsék ha még arra sincs szándékuk, hogy elolvassanak cikkeket vagy megnézzenek filmeket, videókat. Én csak annyit tehetek, hogy minél több információt próbálok átadni, a rendelkezésre álló egyre kevesebb időben, hogy aki akar.. dönthessen! Mielőtt mindenki megtudja, hogy mi a helyzet, és miután már nem lesz visszaút...

mivel odavannak a kultuszokért... de ez sem furcsa senkinek
Ez a csend természetellenes.. mesterséges... hiszen a világunk legnagyobb titkát rejti, amit nem csak mi szándékozunk felfedni, de még a háttérhatalom is bejelenteni készül, amivel mindenki számára nyilvánvalóvá válik a már kicsit több mint húsz éve (egészen pontosan 1991 szeptember 11.-én) idősebb George Bush által hivatalosan is bejelentett NEW WORLD ORDER... és egy új korszak köszönt az emberiségre...

Az alábbi cikk szerzője Soós József "Titán" (obama és CIA-bűnbandája, valamint orbán által 100%-ban BETILTOTT Keresztyén Oknyomozó és Tényfeltáró, Újságíró, a bolygó egyik Legfőbb Echelon-Tanúja) a Hírháttér Multimédia első keresztyén  munkatársai közül való, és így évek óta a világ egyik legnagyobb Echelon és HAARP  leleplezője... eredeti címe: Amiről az egész világ tud, csak a magyarok nem értik… Olvassátok figyelmesen!


A HÍRHÁTTÉR keresztény emberjogvédői évek óta TÉNYFELTÁRJÁK azokat a technológiákat, melyeknek alkalmazásba vételével az EGÉSZ LAKOTT FÖLDET TOTÁLIS MEGFIGYELÉS, ILLETVE IRÁNYÍTÁS ALATT TARTJÁK.

Az ECHELON RENDSZEREK alkalmazásba vételével lehetőség nyílt arra, hogy egy olyan GLOBÁLIS IRÁNYÍTÁSI RENDSZERT HOZZANAK LÉTRE, melynek neve VILÁGKORMÁNY. Ez már nem titok, mindenki tudja, hogy a FÖLD BOLYGÓ ÖSSZES ORSZÁGA MEGSZŰNT LÉTEZNI, csupán "papírforma" szerint létezik... Minden NEMZET, ORSZÁG, NÉP felett TOTÁLIS IRÁNYÍTÁST GYAKOROL, TOTÁLIS HATALOMMAL BÍR!

Csupán a MAGYAROK NEM ÉRTIK, NEM TUDJÁK, NEM AKARJÁK FELFOGNI AZ ECHELON TECHNOLÓGIÁVAL AGYONVERT, LEURALT ÉRTELMÜK MIATT, hogy nincs független állam, NINCS FÜGGETLEN ORSZÁGUK, nincs semmi sem, ami ne a VILÁGKORMÁNY IRÁNYÍTÁSA ALÁ LENNE RENDELVE. Mivel magyarok, ezért rekord mértékben BUTÁK, OSTOBÁK, és rekordokat megszégyenítően ROSSZINDULATÚAK, RASSZISTÁK, FAJGYŰLÖLŐK, ÖNZŐEK, IRIGYEK, KAPZSIK.

Az előbbiekben felsorolt negatív jellemvonások megfigyelhetők a magyarok ÁLLAMVEZETŐIN, "honatyáin"… a VONA GÁBORHOZ, ORBÁN PATKÁNY VIKTORHOZ, szegénygyűlölő-LÁZÁR JÁNOSHOZ hasonló TÖMEGGYILKOSOK AZOK, AKIK ENNEK A HITVÁNY NÉPNEK A VEZETŐI. 

De amilyen a mosdó, olyan a törölköző, a hitvány népnek hitvány vezetők járnak. Éppen olyanok, amilyenek ők maguk. Magyaroknak MAGYAR JELLEMMEL BÍRÓ vezetőkre van szükségük. A magyar jellem pedig a BUTASÁG, ROSSZINDULAT, ÖNZŐSÉG, IRIGYSÉG, JELLEMTELENSÉG, RASSZISTA VILÁGNÉZET, FAJGYŰLÖLET, mely más köztük élő nemzetiségek utálatában jelenik meg, és ahogy a NÁCIK a második világháború alatt mindenért a ZSIDÓKAT OKOLTÁK, úgy a MAGYAROK is ehhez hasonlatosan viselkednek, és mindenért a CIGÁNYSÁGOT okolják.

Mikor pedig megkérdezi tőlük valaki, hogy ki adósította el az országukat, a CIGÁNYOK, vagy a fehér-faj-magyar tömeggyilkos államvezetők, őrjöngésben törnek ki, mert ugye a VILÁGBANKTÓL NEM A CIGÁNYOK VETTÉK FEL A VISSZAFIZETHETETLEN HITELEKET, ÉS A LAKOSSÁG HÁTRÁNYÁRA SEM A CIGÁNYSÁG SZÖVETKEZETT A NEMZETKÖZI BANKMAFFIA KARTELLEKKEL.

Továbbiakban pedig nem a CIGÁNYSÁG államtitkosította, és POLITIKAI GYILKOSSÁGOK KERETÉBEN TOVÁBBRA IS GYILKOLJA AZOKAT, AKIK A VILÁGOT IRÁNYÍTÓ ERŐKRŐL, KATONAI ECHELON RENDSZEREKRŐL MEGSZÓLALNI MERNEK.
Vagyis nem a cigányság TITKOLJA A KATONAI TECHNOLÓGIÁKAT SEM, MELYEK ALKALMAZÁSBA VÉTELÉVEL TÖBBEK KÖZÖTT A MAGYARSÁGOT IS TELJESEN TÖNKRETETTÉK, ÉS LEURALTÁK…

Ezért, mert ilyenek voltak a magyarok, ISTEN ELŐTT A LEGNAGYOBB SZIGORRAL KELL FELELNIÜK, FELELNIÜK KELL A VEZETŐIKKEL EGYÜTT, kik mindvégig a lakosság orra előtt eltitkolva tartották az ECHELON RENDSZEREKET, a HÁLÓZATOT, a SKY-net rendszert, melyet az USA kormánya már 1984-ben NYILVÁNOSSÁGRA HOZOTT.

Felelniük kell azért, mert ÜLDÖZTÉK AZOKAT, akik az emberiség védelme céljából életüket nem  kímélve, nem félve, ezeket a szörnyű fegyvereket leleplezték, köztük elsőként Európában kizárólagosan a HÍRHÁTTÉR intézménye tette ezt meg, a HÁROM LEGFŐBB SZEMÉLY által, köztük az ELSŐ MOLNÁR FERENC ÁRPÁD keresztyén testvérünk, DOMJÁN TIBOR úr keresztyén Echelon leleplező, emberjogvédő, illetve TITÁN SOÓS JÓZSEF keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró.

Ők hárman azok a legfőbb személyek, akik jelen pillanatban az ORBÁN-PINTÉR HALÁLKORMÁNY által a leginkább kívánatosak a POLITIKAI GYILKOSSÁGRA. Az, hogy ezt a három KERESZTYÉN EMBERT a magyarok, és HITVÁNY MAGYAR-SZAR MAGYAR VEZETŐIK NEM ÖLTÉK MEG, az minden esetben egy FELSŐBB HATALMI ERŐ AKARATA, és egy felsőbb DÖNTÉS OKA, hogy NEM VOLT A MAGYAROKNAK MÓDJUK MEGÖLNI ŐKET.

De a JÚDÁSFAJ minden rosszindulata KÉTÉLŰ KARDKÉNT rájuk nézve veszedelmes fegyver, saját maguknak ártanak. Ahogy JÉZUS KRISZTUS TANÍTOTTA, hogy a disznó visszatér a mocsokba, fertőbe, ahonnan jött, ahova való, hiába mosdatják le, pucolják le a disznót, az visszatér a MOCSOKBA, FERTŐBE.

Így van ez a MAGYAROKKAL is: hiába volt előttük a lehetőség, hogy a legnagyobbakká legyenek, ők nem tudtak ezzel élni, nem értették ezt meg, nem is látták ezt, mert elvétetett tőlük annak lehetősége, hogy ezt az ISTEN ÁLTALI lehetőséget magukhoz ragadják, ezzel elsők legyenek minden népek között, és így az ISTENNEK SZOLGÁLVA, az emberiség hasznára fordítsák a kiváltságot, mely ingyen eléjük letétetett.

De voltak országok, és voltak nemzetek, akik sokkal jobban értették, ki ki a maga szintjén tett hozzá a VILÁG NÉPEINEK JAVÁT SZOLGÁLVA az ügyhöz.

Az AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN többen voltak azok, akik OKNYOMOZÓ, TÉNYFELTÁRÓ CSOPORTOKAT LÉTREHOZVA, "saját maguk" nekifogtak annak a munkának, hogy leleplezzék a rendszert, és leleplezzék a rendszer SÖTÉT TITKAIT.

Kézzelfogható példát említve a HAARP TECHNOLÓGIA leleplezésében úttörő szerepet vállalt egy AMERIKAI KORMÁNYZÓ, aki hivatásos katona volt, JESSE VENTURA.

Ez a HŐS önmagában többet tett le az asztalra, a világ népeit szolgálva, mint a TELJES MAGYARSÁG LÉTEZÉSE KEZDETE ÓTA. JESSE VENTURA egy tényfeltáró nyomozó csoportot felállítva OKNYOMOZÁSBA kezdett, és BIZONYÍTÉKOKAT GYŰJTÖTT, melyeket bemutatott, megismertetett a világ népeivel, köztük az USA lakosságával arról a szörnyű technológiáról, melyet ALASZKA TERÜLETÉN, GAKONA városka mellett létesített az USA kormánya, melynek neve HAARP TECHNOLÓGIA.



Bizonyította, kutatók, tudósok által LABORATÓRIUMI KÍSÉRLETEKBEN IGAZOLTA, TUDOMÁNYOS MÓDON SZEMLÉLTETTE azt a technológiát, fizikai folyamatokat, melyek nagyban a légkörben zajlanak le a HAARP TECHNOLÓGIA alkalmazásba vétele által.

FIZIKAI KÍSÉRLETEKBEN MODELLEZTE, hogyan, milyen módon VÁLTOZTATJÁK MEG A LÉGKÖR ÖSSZETÉTELÉT ELEKTROMÁGNESES HULLÁMOK, KÜLÖNFÉLE HULLÁMHOSSZÚSÁGÚ ELEKTROMÁGNESES FREKVENCIÁK ÁLTAL. Milyen módon változtatják meg mesterségesen a légkör összetételét, vastagságát, elektromos töltését…

ÍGY LÉTREHOZVA SOHA NEM LÁTOTT IDŐJÁRÁSI VISZONYOKAT, PUSZTÍTÓ VIHAROKAT, SZELEKET, FELHŐSZAKADÁSOKAT, SZÉLSŐSÉGES CSAPADÉK ÉS HŐMÉRSÉKLETVISZONYOKAT…

Illetve az ELEKTROMÁGNESES HULLÁMOK FELLÖVÉSE AZ IONOSZFÉRÁRA, ÉS A SZÁMÍTÓGÉPES RENDSZEREKKEL TÖRTÉNŐ SZERKESZTETT VISSZATÜKRÖZTETÉSE HOGYAN KÉPES LÉTREHOZNI FÖLDRENGÉSEKET, PUSZTÍTÓ SZÖKŐÁRAKAT…

Illetve a HAARP TECHNOLÓGIA "mellékterméke" olyan alacsony frekvenciás rádióhullámok, melyek a HAARP működése során keletkeznek, így mellékjelenség egy olyan MESTERSÉGES ELEKTROMÁGNESES HULLÁMOKKAL TÖRTÉNŐ BESUGÁRZÁS, mely az ÉLŐLÉNYEK AGYÁRA, AGYMŰKÖDÉSÉRE A KÍVÁNT HATÁST GYAKOROLJA.

A HAARP TECHNOLÓGIA az ECHELON RENDSZEREK egy szegmense, egy al-projektje a sok közül, de ez is képes a legfőbb katonai feladatra, mely’ célja az EMBERI TUDAT, GONDOLKODÁS IRÁNYÍTÁSA.

A megfelelő elektromágneses hullámokkal történő besugárzás lehetővé teszi, hogy a lakosság a megfelelő ÁLLAMI, VILÁGÁLLAMI IGÉNYEKNEK MEGFELELŐ VISELKEDÉST "PRODUKÁLJON"…

Így lehet indokolatlanul HOSSZÚ TŰRÉSRE HANGOLNI BÁRMELY NEMZETET, vagy ha kell, akkor "csettintésre" AGRESSZÍV DÜHROHAMOT KIVÁLTANI LAKOSSÁGI SZINTEN,  mely FORRADALOMHOZ, SZABADSÁGHARCHOZ VEZET, így lehet MEGDÖNTENI EGY EGY ORSZÁG ÁLLAMI RENDSZERÉT, külsős KATONAI TITKOSSZOLGÁLATI BEAVATKOZÁS KERETÉBEN.

Így lehet MAGYARORSZÁGON "üzemeltetni" az ORBÁN-PINTÉR-LÁZÁR halálkormány rendszerét, így lehet azt elérni, hogy NE LÁZADJON A LAKOSSÁG, NE LEGYEN AGRESSZÍV TÜNTETÉS. Így lehetséges az, hogy "KARNEVÁLI, BÁLI" hangulatban zajlik le minden demonstráció, és akkor arról még nem is szóltunk, hogy minden alulról jövő kezdeményezésben, mely a NÉP, a LAKOSSÁG soraiból indul, a TITKOSSZOLGÁLATOK minden esetben ott vannak, és "szervezkednek", így biztosítva az ÁLLAM RENDSZERÉNEK hatalmát. Továbbiakban FOLYAMATOSAN megfigyelés alatt tartani a lakosságot, így a TITKOSSZOLGÁLATOKNAK minden INFORMÁCIÓ RENDELKEZÉSÉRE ÁLL az összes lakosról. Csupán POLITIKAI DÖNTÉS SZÜKSÉGES AHHOZ, hogy ki ellen, mikor indítsanak bármilyen BÜNTETŐ PERT, vagy negatív kampányt...


A MAGYAROKNAK A RÁJUK IRÁNYÍTOTT ECHELON PROGRAM MIATT NINCS KÉPESSÉGÜK MEGÉRTENI A RENDSZERT, ÉS TUDATOSULNI BENNÜK A TECNOLÓGIÁKNAK.  Olyan szinten nem értik meg, mint ha egy KUTYÁNAK akarná valaki a szorzótáblát megtanítani. A kutya értelmi képessége nem éri el azt a szintet, hogy a szorzótáblát megtanulja, ehhez hasonlatos a MAGYAROK esete is, akiknek nincs képességük megérteni a technológiákat, echelon rendszereket mindaddig, amíg a felettük álló hatalom a rájuk irányított PROGRAMOT FEL NEM OLDJA, vagy a Legfelsőbb Hatalom felül nem írja. Addig nincs rá képességük, mert a MAGYAR FAJ nem éri el azt az értelmi szintet, amely elegendő intelligenciával párosul ahhoz, hogy ez tudatos, számukra érthető információval bírjon.

A keresztyének, és a választottak szerte a világban értik! Ennek a legfőbb oka az, hogy a TEREMTŐ ISTEN A VILÁGMINDENSÉG URA. Ő alkotta meg a VILÁGOT az összes tulajdonságával, így a FIZIKA TÖRVÉNYEIT is ő hozta létre, az ANYAGOT Ő teremtette. Így aki a LÉTET, A VAN-T TEREMTETTE, AZ RENDELKEZIK IS FELETTE. A FIZIKA TÖRVÉNYEIT Ő HOZTA LÉTRE, így ő rendelkezik is felette. Az ECHELON RENDSZEREK a meglévő FIZIKAI TÖRVÉNYEK SZABTA LEHETŐSÉGEKET HASZNÁLJA, ami azt jelenti, hogy egy MEGLÉVŐ KONSTRUKCIÓT ALKALMAZ, melyet nem ő alkotott, csak használ.

Így FELÜLÍRHATÓ AZON A HATALMI SZINTEN, ahol a FIZIKA TÖRVÉNYEI MEGALKOTÁSRA KERÜLTEK. Az ISTEN, A MINDENHATÓ SZENT ATYA képes arra, hogy felül írja azokat a fegyvereket, melyek azokat a FIZIKAI TÖRVÉNYEKET HASZNÁLJÁK, melyeket Ő alkotott meg.

Így nyilván NEM NYÍLIK LEHETŐSÉGE A HÁTTÉRHATALOMNAK ARRA, HOGY AZOKAT A SZEMÉLYEKET LIKVIDÁLJA, VAGY AGYPROGRAMOZZA, AKIKET AZ ATYA VÉD, és VÉDŐ SÁTRÁBAN ÓV.

A VILÁGMINDENSÉG URA ALKOTTA MEG A VILÁGMINDENSÉGET MINDEN ALKOTÓ ELEMÉVEL EGYÜTT; EBBE A FIZIKA TÖRVÉNYEI IS BELETARTOZNAK.

A HÁTTÉRHATALOM, melyet a SZENT BIBLIA, ISTEN KÖNYVE TITOKZATOS NAGY BABILONNAK NEVEZ, ÍGY DEFINIÁLJA.

BABILON ELESETT, BABILON LEMÁSOLTA ISTEN CSODÁIT, lemásolta, és alkalmazza azokat addig a pontig, ameddig az Isten felül nem írja azokat. Erre JÉZUS KRISZTUS azt mondta, hogy ISTENNÉL MINDEN LEHETSÉGES!!!



Aki a VILÁGMINDENSÉGET MEGALKOTTA, AZ HATALOMMAL IS BÍR FELETTE!

Ez a magyarázata annak, hogy bennünket még nem sikerült megölniük, és ezért nem fértek hozzá még a legfejlettebb KATONAI TECHNOLÓGIÁKKAL sem az agyunkhoz, mert a legfejlettebb katonai rendszerek is messze alulmaradnak ISTEN HATALMÁVAL SZEMBEN!

Egyre közelebb kerül az a nap, és az az óra, mikor NYILVÁNOSSÁG ELÉ KERÜL A RENDSZER, és mindenki számára megértetik, és NYÍLT ALKALMAZÁSBA KERÜL. Ekkor egy másik állapotba kerül át a föld lakossága. A VILÁGKORMÁNY már nyíltan beismert intézmény, mely működik, és minden népek felett uralkodik, hatalommal bír.

Az elmúlt időszak, mely 1984-től NYILVÁNOSAN BESZÉL AZ ECHELON RENDSZEREKRŐL, mely 1989-ben VILÁG ÁTRENDEZŐDÉSI FOLYAMATOKAT INDÍTOTT EL, legjelentősebben látható módon éppen itt EURÓPÁBAN csupán állomásai voltak a VILÁGKORMÁNY TELJES FELÉPÍTÉSÉNEK, hatalmi struktúrájának.

Ez úgy ment végbe, hogy a MAGYAROK SEMMIT SEM VETTEK ÉSZRE AZ EGÉSZBŐL. Nem értették, hogy miért kell "csődbe vinni" a teljes magyar ipart, és mezőgazdaságot… miért kellett ide KÜLFÖLDI úgynevezett "VILÁGCÉGEKNEK" bejönni, mikor volt magyar ipar…

NEM ÉRTETTÉK MEG 2007 eseményeit sem... mikor elkezdődött ÁLTALUNK a RENDSZER LELEPLEZÉSE A LEGNAGYOBBAK ÁLTAL, A LEGÁTFOGÓBB MÓDON, EGÉSZÉBEN,  IRODALMI SZINTEN.

Melyet legjobban a MAGYAROK ÜLDÖZTEK, és a MAGYAR ÁLLAMVEZETŐK, köztük ORBÁN-PINTÉR-LÁZÁR-JOBBIK ikerszarás volt, aki leginkább kívánatosnak tartotta a POLITIKAI GYILKOSSÁGOT a keresztyének sérelmére, akik MINDVÉGIG IGAZAT MONDTAK. A TITÁN SOÓS JÓZSEF esetében a VILÁGKORMÁNY még a ROMÁN ÁLLAMOT, és ÁLLAMVEZETÉST is felhasználta a MAGYARRAL SZOROSAN EGYSÉGSZÁNDÉKBAN, BŰNSZERVEZETBEN EGYÜTTMŰKÖDVE, hogy ez legyen a későbbiek folyamán időrendben nézve a BEHÁROMSZÖGEZETT BUKÁSUKRA, Istennek pedig a DICSŐSÉGÉRE!

A VÁLSÁG elkezdődött… ez a válság több, mint GAZDASÁGI VÁLSÁG… Ez a VÁLSÁG a rendszer bukását okozta, mely előre mértani precízséggel megterveztetett, és végrehajtásra került. Minderről MÚLT IDŐBEN írva, mert amit emberfia jelennek, vagy jövőnek él meg életélményeiben, az ISTENBEN MÁR A MÚLT. Előre eltervezett, lefolytatott múlt, mátrixi folyamat…

2007… a "VÁLSÁG" >>>  mely évtől elkezdődött ÁLTALUNK A VILÁGRENDSZER SÖTÉT TITKAINAK NYILVÁNOSSÁGRA HOZÁSA, soha nem látott nyitottsággal, soha nem látott mértékben… mely' előzményei BEHÁROMSZÖGEZVE a bukást előre elkészítve, a BŰNÖSÖKKEL BŰNEIKET ELKÖVETTETVE, hogy aztán a BŰN SZÁMON KÉRESSÉK RAJTUK, VESZTÜKRE!

Ahogy MONDTA, hogy BŰN ZSOLDJA A HALÁL!

Előbb el kellett követniük szörnyűségeiket, hogy BŰNÜK legyen nekik, így számon kérhető legyen rajtuk a HATALOM által minden cselekedetük. Ez előre megszerkesztve, úgy, ahogy az ISTEN RENDELTE EL A KEZDETEKTŐL FOGVA!

2007. év nagy dolog volt, mert ettől kezdve amit egykor a sötét szobákban suttogtak, NYILVÁNOSAN A HÁZTETŐKRŐL, FÉNYES NAPPAL, A NÉPEKNEK KIABÁLJÁK KI. Mert NINCS OLYAN TITOK, MELY KI NE TUDÓDNA, NINCS OLYAN BŰN, MELY SZÁMON NE KÉRETNE!

Az ISTEN A VILÁGOSSÁG, és nincs Őbenne semmi sötétség!!!

Felelős szerkesztő: TITÁN SOÓS JÓZSEF        06 20 298 95 46

Kelt.: SOPRON, Kapuvár,    2011. 10. 25. kedd    10 óra  32 perc

Az Isten áldásával! 

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez egy meglehetősen magyar gyűlölő cikk, ami azért érdekes mert magyar nyelven íródott magyarországon. Most akkor ki a fa*z vagy te? Mit keresel még itt?

Névtelen írta...

Kedves Domján úr!

Ha a cikkéből kivonom a jelzőket, akkor a következő megállapításokkal összegezhetem írását:

1:Van egy technológia, ami mindent ural, és egy új világrend fog hamarosan ráépülni.
2: A magyarság egy ostoba nép, aki ezt nem veszi észre, és még kommentelni sem meri a történteket.
3: Isten az, aki mindezt meg tudja változtatni.

Ha félreértettem, akkor elnézést kérek, és arra kérem, ne is olvassa tovább a kommentemet. Ha nagyjából a fentiekről szólt a cikke, akkor tennék néhány megjegyzést, amik kb annyira lesznek újszerűek az ön számára, mint amennyire újszerű az ön elmélete egy egyszerű embernek.

1: Az eddigi politikai rendszerek a történelemben sorra megbuktak, úgy tűnik, a demokrácia is erre a sorsra jut. A Világkormány is csak egy új rendszer, és még az is lehet, hogy beválik. ( nem hiszem)

2: Ön írja, hogy az emberek tehetetlenek az említett technológiával szemben. Nem értem, miért éppen a magyaroknak kellene immunisnak lenniük? ( legalábbis nem derül ki a cikkéből). Ha objektív okokból nem veszik észre, mit tudnának róla kommentelni?

3: Isten segítségének kérdése:
Ehhez meg kell érteni a teremtés folyamatát. Engedje meg, hogy végigvezessem egy gondolat mentén: .
Sem a vallásoknak, sem a tudománynak nem fogok ellentmondani, de még az ön által említett Echelon-elméletnek sem. Próbálok rövid lenni:

A tudósaink az anyag szerkezetének tanulmányozása során arra jutottak, hogy az anyag végülis az energiák bizonyos rendszer szerinti kapcsolódása. Atommag, proton, neutron, kvark...stb, a sor végén már csak energia van. (aki nem hiszi, járjon utána).
Kezdetben, a Teremtés előtt csak energia volt. Ez az energia hol összesűrűsödött, hol ritkábban kevergett. Egyszer megszületett egy vágy, hogy jó lenne, ha ezek az energiák valamilyen rendszerbe szerveződnének. Ekkor elkészült egy terv, amiben részletesen ki volt találva, hogy az energiáknak milyen módon kell szerveződniük, és egymásra hatniuk, hogy egységes rendszert alkossanak. Ez a Teremtés, és aki mindezt kigondolta, ő az Isten.
Ezután megtörtént a Teremtés fizikai megvalósítása= ősrobbanás, anyag kialakulása, napok, bolygók, stb. A folyamat jelenleg is tart. Amikor a megfelelő feltételek teljesültek, akkor megszületett a Föld, és rajta az élet.
Isten olyan rendszert teremtett, ami nem ismeri az időt, örökké, ÖNÁLLÓAN (külső, Isteni beavatkozás nélkül) működik. Ez csak úgy lehetséges, ha a rendszer a külső és belső változásokra rugalmasan reagál.
(Gondolom eddig követhető vagyok.)
Ehhez szükséges volt egy olyan elem beépítése a rendszerbe, ami szükség esetén bármikor meg tudja változtatni az energiák közötti kapcsolatot. Ez a központi elem a Ember. ( A saját képmására teremtette) .Minden ember fejében van egy "világtérkép", ami képessé teszi erre. ( az agy 3-4 %-át használjuk tudatosan, a világtérkép, és annak a használata foglalja el a többit.) Bizonyos erők nem szeretnék, ha az emberek tudatában lennének ezen képességüknek, ebből erednek a problémáink. Ez a titkok titka, nem az Echelon.
Következésképpen: Valószínűnek tartom, hogy az önök által Isteninek vélt csodát, -- hogy nem bántották önöket -- nem isteni beavatkozásnak köszönhetik, hanem saját maguknak. Isten már a teremtés előtt láthatta, hogy milyen problémákkal kell szembenézni az embereknek, ezért teremtett lehetőséget a védekezésre. Az más kérdés, hogy nem mindenki használja a lehetőséget. Például azért, mert nem tud róla.
Azért sem tartom valószínűnek a közvetlen beavatkozást, mert, mint megállapítottuk, a Teremtés önálló, és ha közvetlen beavatkozás történne, akkor értelmét vesztené az egész. Mindez nem zárja ki különböző érzékelhető és nem érzékelhető rendszerek működését, ( szellemvilág, stb), de ezek is már teremtmények, nem maga az Isten. ( Jézus születése volt a "legközvetlenebb" beavatkozás, de ezt ki is van jelentve, az okára most hadd ne térjek ki.)
Már elég messze járunk, folytathatom?

Névtelen írta...

Tehát: az emberek fejében van egy világtérkép.
Valahol máshol is megszületett ugyanaz a vágy, és történt egy hasonló teremtés. Csak az valahogy nem sikerült. Többek között a szeretet energiája hiányzik belőle. Úgy működik, hogy az ottani "emberek" tehát annak a teremtésnek a központi irányítója napi kapcsolatban áll az ottani " Istennel". Minden döntés előtt "konzultálnak", hogy jó lesz-e amit szeretnének csinálni. Szóval, nem működik tökéletesen, napi szinten kell beavatkozni az ottani istennek. Ezért elhatározták, hogy megszerzik a mi világtérképünket. Ha a mi Világunk elpusztul, az nekik elég, mert akkor az övék lesz az egyetlen, ami a legtökéletesebb a hibáival együtt. ( valamiért két hasonló rendszer nem tud egymás mellett működni. Az egyiknek vesznie kell. Ez valami univerzális törvény)
Ezt a konfliktust Isten már a legelején látta, ezért a mit térképünket úgy elrejtette, hogy azt sem akarattal, sem akarat nélkül nem tudjuk kiadni. Ez az egyetlen korláta van az embernek. ( alma).
Az idegenek megpróbálták erőszakkal, szép szóval megszerezni, hiába. Valamikor volt néhány ember, akik úgy gondolták, hogy szeretnének személyesen beszélni Istennel. Azt hitték, ha romlásba tudják vinni a Teremtést, akkor az utolsó pillanatban ez talán sikerül. Nem értették, hogy a Teremtés éppen attól nagyszerű, hogy nem kell az Istennek beleavatkoznia. Ők voltak az Idegenek segítői.
Elkezdődött a Teremtés tönkretétele. Az idegenek minden családba beházasodtak, mert gondolták, hogy ha születik egy "félvér", akkor attól talán megszerezhetik a Világtérképet. ( ezért van olyan sokféle ősemberünk, és ezért veszítettük el a képességeink javarészét). Itt tartunk most.
Ahhoz, hogy mindent rendbe hozzunk kevés lesz néhány év, vagy tüntetés, vagy leleplezés. Generációkat kell tudatosan felnevelnünk, optimális környezetet biztosítanunk számukra, hogy a vissza tudjuk szerezni elveszett képességeinket. Ne hibáztassa a magyarságot. Ennek a programnak a szempontjából teljesen mindegy, hogy melyik nemzet tagja az illető család.
Végezetül Konrád Lorenz gondolata erről a kérdésről: Ha tisztességes emberek tisztességes emberekkel házasodnak, akkor eljöhet egy jobb világ. ( K.L: Az emberiség kilenc halálos bűne).
Köszönöm a figyelmet.

Névtelen írta...

Vizsgáljuk meg az elméleteink közötti MOTIVÁCIÓS különbséget.:

Ön azt állítja, hogy egy technológia birtokában teljhatalomhoz lehet jutni. Ez a technológia az 1950-es évektől rendelkezésre áll, és az emberek egy csoprtja alkalmazza is. Ha jól értem az elméletet, ezeknek az embereknek a motivációja egyfajta „örömérzés” a világ uralásának érzése , amit a drogok drogja, az Echelon tud nyújtani.
Ez a szemlélet Freud ösztönkésztetéses személyiségmodelljére emlékeztet. Mintha annak egy eddig nem ismert, legmagasabb szintje lenne. --- mindez akár elfogadható is lehetne.
Tehát a cél a világuralom megszerzése, amihez szükséges a teljes kontroll.

Azt az elméletet, amit fentebb nagyjából felvázoltam, nevezzük világtérkép-elméletnek.
E szerit az elmélet szerint a konfliktus már több mint tízezer éve tart. Egyidejűleg többféle technikával, többféle módon végzik. Azért szükséges mindenkit megfigyelni, mert megpróbálják leutánozni a világunkat, és így, az egyéni döntéseink elemzésével összeállítani a Világtérképet. A tudomány befolyásolásábal elérték, hogy a saját tudósaink, filozófusaink, stb is a Világot működtető mechanizmusokat kutassák, ezzel is őket segítve. Valójában a „józan ész szerint” a tudománynak éppen az ellenkező irányban kellene dolgoznia. Inkább azon kellene fáradozni, hogy minél jobban tudjuk működtetni a Teremtést. Egyszerű példával: ha van egy számítógépem, akkor azt működés közben szétszedhetem, méregethetem, kutathatom. Rájöhetek, hogy az egyik alkatrészben folyó áram valóban mi célt szolgál, és hogy az egész mire való, de talán hasznosabb ránézni a monitorra, és a klaviatúrával irányítani. Mondhattam volna autós példát is. Ki az aki, inkább szétszedi, ha el akar menni valahová, ahelyett, hogy beleülne? Nyilván az, aki le akarja másolni.
Elképzelhetőnek tartom, hogy az Echelon is ennek a háborúnak az eszköze.

Ha ellenfeleink lemondanak a Világtérkép megszerzéséről, vagy megszerzik, nem adok sok időt az emberiségnek.

Az igazságokat eltitkolták. A titkok túlságosan gyakran kitudódnak, ezért nem elhallgatni kell őket, hanem megmásítani. A titkolt jelenségenek bizonyos részeit jobban hangsúlyozni, másokat degradálni, vagy olyan dolgok között kell kapcsolatot feltételezni, ahol nincs, és fordítva. Például: Mindenki úgy tudja, hogy a táplálkozás szerve a tápcsatorna. Szerintem pedig a tüdő a táplálkozás legfontosabb szerve. Röviden: tudjuk, hogy a dohányfüstben található kátrány és nikotin, stb a tüdőn keresztül jut be a szervezetbe, és rombolja. Eddig jó. De ha a virágporról van szó, rögtön tiltakoznak az orvosok, és azt mondják, hogy a tüdő egy zsák, amiből nem juthat be semmi a szervezetbe. Pedig ugyanezen az úton a virágpor is be tud jutni, ami táplál és gyógyít egyszerre. Ha elegendő virágpor van a levegőben, lélegzetvételről lélegzetvételre annyi táplálékhoz jutunk, hogy a tápcsatornánkat alig kell használnunk. Itt az allergiát szokták felvetni. Az allegriásoknak is a tiszta természetes levegőt ajánlják az orvosok, nem pedig a mesterségesen szűrtet. Vajon miért?


Névtelen írta...

Nos kedves Gyermekeim,
az egész írást nem olvastam, de így
juttatom el hozzátok: Keressétek az igazát.
Ha az ember lelke a hazáért fáj és látja az összefüggéseket, megkísérli több oldalról az ébresztőt. Két mondatnak "röviden" nincs olyan hatása. Nem lehetne ilyen logikával jóformán sem könyvet sem tudományos munkákat stb. írni.
A "belső és a külső" Alkotmányos kötelesség is hiányzik. Nem utolsó sorban, hogy kikre adja le szava- zatát a nép és azt hogy kéri számon.
Most a III., a csendes világháború-
ban, melyet a köztársasági elnök kötelessége ellenére nem jelentett be, folyik a bolygónk mindensége elleni irtás. Ne szavazzon senki erre. Történjen a nép felvilágosí- tás.
Kérni kell a vezetést, ismertesse, mi az egy dollároson közzétett új világrend, mit jelent Magyarország számára. Addig nincs szavazás.
Remélem segítettem a kötelesség- érzet terén az ország, a világ emberséges, természetes jövője érdekében. Ne csak a hibákat nézzétek, hanem a megoldást.

Sztyopka