2011. augusztus 21., vasárnap

Az Echelonisták bukására..

és lesz majd nagy kék tűzijáték..
Annak a ténynek, hogy e cikk pont a "nagy nemzeti ünnepünkön" augusztus 20.-án születik, igazából semmi jelentősége nincsen. Tekintettel a lényegre, tulajdonképpen semmilyen nemzeti és semmilyen ünnepnek sincsen jelentősége! Ahogy Kis Pista adóalany említi youtube-os bevallásában a jövedelmével kapcsolatban, úgy érvényes ünnepeinkre is, hogy az egész egy falhoz vert lófasz! (elnézést ha valakinek túl vulgáris, szerintem  találó hasonlat) Egyrészt azért mert jó ideje nincs mit ünnepelni, másrészt pedig mert még magával az ünneplésekkel is rendszeresen több lábbal rúgják szájba a lakosságot. 

akik mind egy szálig interaktív illuminátusok..
Valami nem érthető? A beszédeket javarészt állami bűnözők tartják, és még a celebráló papok.. "egyházi méltóságok" is álszent beavatott ügynökök. Az első sorokban mindig a lokális hatalmi bűnözők virítanak, mögöttük pedig a népük.. ami viszont úgyis csak arra a nyamvadt tűzijátékra kíváncsi, ami településenként minimum egy, maximum több százmillió Forintba kerül az állampolgároknak. Ja de, hogy mennyire szép? Nos ha valóban annyira szép lenne, mint amennyire a lakosság hülye.. akkor most nem is ezzel példálóznék. (egyébként annyira szép nem tud lenni!)

akik nap mint nap eladják a lakosságot..
Ilyenkor gyakran elhangzik, hogy fogjunk össze, emlegetik a "nagy" elődök csodás tetteit stb. vagy károgják.., hogy Isten, áldd meg a magyart... de valójában az ájtatos és fennkölt szövegek fedezékében egész másért imádkoznak..  pl. hogy Sátán verd meg a magyart, még több hülyeséggel,  had legyen még több pénzem és had legyen még egy nappal több időm élvezni az életemet  mindenki más keserűségére, és rovására.   


Ezzel szerintem a legtöbb ember távolról egyet is értene.. hiszen saját bőrén tapasztalja, de valójában nem érti az összefüggéseket!  
Mi elmondjuk! 
Azért vagyunk! 

Hivatalosan (tehát jóval később mint valójában) az ötvenes évek elejétől az  USA-ban már embereket tudatát programozták (MK ULTRA) különböző feladatokra, mint pl. szexrabszolga, élő adatbázis (filer), bérgyilkos stb. Tehát még azelőtt, hogy magyarországon megjelent volna a Televízió, amerikában már embereket kapcsolgattak ki-be, illetve robotként hajtattak végre velük.. olyan feladatokat, amilyeneket csak akartak!!!


Felismerték? nem baj..
Az is hivatalos, hogy németország legtöbb náci orvosát, pszichiáterét, kutatóját addigi munkáikkal együtt, a háború végeztével átcsempészték az egyesült államokba, akik a már világháború alatt is, 


"a lelki társak"
főként olyan feladatokkal voltak ellátva mint a genetika tanulmányozása, az emberi szervezet tűrőképességének határai vagy a tudat "boncolgatása" amihez ugye elengedhetetlen volt  a temérdek önkéntes öngyilkos! Be is zsuppoltak gyorsan több millió embert különféle lágerekbe, akik "segítségével" sajnos roppant eredményesnek is bizonyultak kutatásaik, a fent említett területeken. Legfőbb vezetőjük, Hitler pontosan ugyanolyan beavatott háttérhatalmi illuminátus volt mint most Barack Obama, vagy elődje George Bush, Nicolas Sarkozy, Angela Merkel, Orbán Viktor, Vladimir Putyin vagy Ven Csia Pao. (és sokan mások)

őszi kiránduló viselet (jobbik 2012)
Megmondva a frankót ekkor már (tehát  a második világháború ideje alatt) javában működött az a rendszer, ami már precízen irányította az egész világot, de egyenlőre elég azt tudni, hogy Hitler és népe már tökéletes echelon transzban követte el tetteit. Csakhogy a führer (is) tudott róla (és engedelmeskedett neki) a népe viszont ugyanúgy ahogy most a jobbik, cigány és zsidógyűlölettől megrészegülve vágtatott végig európán. 


a beszédes nevű Mátyás egy "lebilincselő" beszéde..
Aztán hirtelen megszűnt... valakik tekertek egyet a potméteren, és onnantól kezdve a németek békés jóvátétel fizetőkké és a legbefogadóbb nemzetté, a magyarok pedig hithű kommunistákká lettek! A új vezető és "értelmiségi" rétegek az egész világon dogmától függetlenül tökéletesen tisztában voltak azzal,  hogy kitől van a hatalom és, hogy az miként kommunikál velük beszűkült  agyukon keresztül, ezért gondosan titkolták azt a lakosság elől, és ez a mai napig így van!  

odát kiadott könyv - nálunk államtitok
Vegyük  át mégegyszer.. az USA-ban egyre több személy kerül elő.. (már a hetvenes években) aki azt állítja, hogy programozták és irányították az agyát.. (már az ötvenes években) illetve kíséreteket végeztek rajtuk, vagy éppen mentálisan zaklatták őket. (nálunk közben egy faluban egy TV) Olyan dolgokat meséltek, hogy valaki egyik pillanatban hétköznapi családanya otthon, egy másik pillanatban viszont már John F. Kennedy, Richard Nixon vagy éppen Gerald Ford amerikai elnök valamelyik sátánista orgiája keretében szórakoztatja a társaságot. Említett urakhoz többek között Brice Taylornak volt "szerencséje", akinek az elit aberrációit oly módon sikerült tanulmányoznia, hogy később ezeket el is tudta mesélni! 

Henry és a csajok.. csak a burkokat cseréli..
Meg azt is, hogy Henry Kissinger olyan módon hasíttatta darabokra (part-okra) a tudatát, hogy egyikbe közgazdasági és pénzügyi lexikonok tartalmát csomagolhatta, másikakba különböző aberrált szexuális személyiségeket, némelyikbe pedig azokat az államtitoknak minősített hadititkokat és információkat  amelyekkel éppen kereskedett. 

szó szerint
Ezeket a tudatokat igény szerint különböző kódok segítségével lehetett előhívni. Mikor éppen melyikre volt szükség?! Kissinger tehát rendkívül praktikusan használta ki személyi asszisztense minden zegét-zugát.. később valószínűleg ezért kapott Nobel béke díjat! Millió és millió olyan emberről tudnak az USA-ban, akinek az agyába (és így az életébe) különböző, (ma már) kőkorszakinak számító műszerekkel nyúltak bele és hajtattak végre velük különböző tevékenységeket. Megszámlálhatatlan gyilkosságot és egyéb bűncselekményeket, vagy csak egyszerűen kínozták őket  vagy kísérleteket végeztek velük.. valahonnan...


Claudia Mullen, Walerie B. Wolf, Chris DeNicola
1995-ben több száz (még élő) ilyen echelon-tanú meghallgatása után,  Valerie B. Wolf (zsidó nők nemzeti tanácsának elnöke) 51 Echelon tanút vonultatott fel, egy Bill Clinton által összehívott elnöki bizottság keretében.. ahol a megjelentek beszámolhattak az ellenük, akkor már több 10 éve folyó kizárólag állami visszaélésekről. Nálunk, (16 évvel ez után) a sötét magyarországon, eközben minden nap el kell mondani, hogy létezik az Echelon és használják is.. és mindenki tud róla csak a lakosság nem! Ráadásul holnapra "elfelejted"!! 

Cathy és Mark  leleplezése a Trance formation of America c. könyvükben..
De voltak mások is akik borítottak, például a CIA és a Pentagon egyik agyprogramozója (értjük?? ez volt a foglalkozása) Mark Phillips és az általa visszaprogramozott Cathy O'Brien aki pedig többek között az idősebb majd fiatalabb George Bushnak volt a szexrabszolgája 

na vajon itt ki "állítgat" Clintonon?
több száz (vagy több ezer) benne létrehozott különböző személyiséggel vagy funkcióval, de kiszolgálta még Hillary Clintont is, és mivel az illuminatik leginkább a sátánra gerjednek, ezért még a vagináját is bafomet formájúra műttették át. De mondok még valamit, aztán hanyagolom a múltat.. sokak kedvence Marilyn Monroe  is egy ilyen tudatmódosított (slave) szexrabszolga személy volt! De amikor ilyen információk kint vannak a neten (is) akkor nálunk itt a felsötétedett középkorban még azt sem hiszik el ami 50 éve történt, nemhogy amivel ma vezénylik a forgatókönyvet.. és a lakosság nemhogy kételkedik, még csak nem is érdeklődik!!!

a lakosság nemsokára megkapja a flasht.. és akkor...
Pontosan azért, mert már mindenki irányítva, butítva, tompítva van a valósággal kapcsolatban,  a háttérhalom által! Ezért nem tud a lakosság semmi életmentő információhoz hozzájutni, vagy felfogni azokat! Ők azok akik valóban nem tudják, vagy rosszul tudják azt ami van! Oké.. egyenlőre hagyjuk.. Ők csak egy kattintás lesznek.. de mi legyen azokkal akik viszont úgy élnek közöttünk, (és bizony szép számmal, és igen jól élnek.. ebből!!) hogy tökélesen tisztában vannak ezekkel a dolgokkal?? 

Pálinkás, Vizi E. Szilveszter nincs mit mondanotok?
Nap mint nap látjuk őket a médiában, közismertek.. mindenféle "fontos" hivatást vagy karriert betöltve.. és egy sem beszél róla, hogy mi a nép igazi nyomora! A legsötétebbek ezt még tudják fokozni azzal, hogy nemcsak hallgatnak, hanem egyenesen tagadják, sőt igyekeznek ellehetetleníteni, üldözni, vagy akár megölni azokat akik beszélnek ezekről! 

...hogy elvigyen a Mestered!
Nos ezeket a személyeket (egytől egyig) - merthogy vége a jó világnak -  egyéb jelentkező és erre képes emberek és szervezetek híján, a Hírháttér Multimédia és társprojektjei szanaszéjjel fogják bombázni.. minden egzisztenciájuktól és ha volt is, hamis köztiszteletüktől megfosztatnak.. miközben a teljes emberiség előtt örök időkre leszerepelnek.. és ha benne is lesznek a későbbi történelemkönyvekben akkor csak úgy, mint a világ utolsó szemetei, és az emberiség elárulói.. tulajdonképpen ez már egy ideje folyamatban is van!  

Végetek van magyarország illuminátusai, végetek van Echelonisták!  

Molnár F. Árpád aki ÉLI
Igazából már akkor végetek volt, amikor elkezdtetek együttműködni Azzal... a hatalommal (tudjátok miről beszélek)! Tudjátok azt is.. mert ezerszer elmondtuk, hogy aki kinyitja a száját és beszélni kezd az keresse a Hírháttért és megkapja a védelmet.. sőt a világ valódi nagyjai közé léphet... és azt is tudjátok, hogy aki az elmondottak ellenére támad, az A Falba ütközik, amibe bele is halhat.. Mégis nem volt eddig egy sem.. (tényleg hányan vagytok?? nem tízezren.. nem is százezren.. sokkal többen..) amelyik meg merte volna tenni... (támadni persze volt merszük.. sokan meg is haltak azóta) 

a pénzeteket féltitek? a karriereteket? netalán az életeteket?  

az (ál)szent család
Nem a lelketeket az biztos, mert azt már bedobtátok a zaciba.. Nem gondoljátok, hogy ez lehet az egyetlen menekülés számotokra?? Ha beszéltek.. Persze vannak  már köztetek menthetetlen figurák.. ne akarjatok a nyomdokaikba lépni! 
és ti sem menekültök ám.. hiába az a nagy kereszt..


 Egyenként fogunk levadászni titeket.. akár egy mikrofonnal, meg egy kamerával.. és egyszerűen megkérdezzük például, hogy hallottál-e már az Echelonról és a  Haarp-ról? Tudod-e, hogy hányféleképpen befolyásolja az állam a lakosságot? Tudsz-e róla, hogy hogyan készülnek a katasztrófák, balesetek, gyilkosságok stb.? 



ne félj csak ne hazudj.. és beszélj..
Egyszerű nem? Ártalmatlan kérdések.. semmi erőszak.. mégis bele  fogtok dögleni ha rosszul válaszoltok! És ez még csak a kezdet.. ha felébresztik a lakosságot.. (egy döntés mindössze) akkor lehet lámpaoszlopokon fogtok lógni sorban, vagy ki tudja, hogy végzitek, mert a nép sosem kegyelmez, főleg annak tükrében amit tettek vele! Mert ti tettétek.. és teszitek nap nap után, mert semmit sem tesztek, közben pedig Tudjátok! 

Nem attól kell igazából félni.. akitől.. vagy amitől ti féltek.. (ezt  mondjuk lehet, hogy nem tudjátok)

Várjuk tehát az élet minden területéről azokat, akik most már el merik mondani amit tudnak.. pl. a médiából... a tudományos akadémiából, közhivatalokból, állami intézményekből, a gazdasági életből.. Gyertek.. gyertek..  legyetek elsők.. vagy.. maradjatok és lapuljatok... amíg ...

Mi folytatjuk..

Az Isten áldásával! 

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Feldolgozasra ajanlanek egy temat:
Hogyan zartak korul ugynokok embereket egy farmon 50 napra majd meszaroltak le oket az 51. napon. Koztuk szamos gyermeket, csecsemokat elevenen megegetve.

http://en.wikipedia.org/wiki/Waco_siege

http://www.youtube.com/watch?v=MYDV9_wzIVQ&feature=related